تا به حال به تهدیدات سفرهای خارجی فکر کردهاید؟ بیماریهای ناشی از تغییر آبوهوا، دریازدگی، مسمومیت ناشی از غذاهای خارجی، سرماخوردگی شدید در مناطق سردسیر و... اینها تازه فقط تهدیدات مربوط به سلامت مسافر است. احتمال گم شدن مدارک شناسایی، گم شدن یا تأخیر بار، بروز مشکل حقوقی در صورت عدم رعایت قوانین و... از جمله مسائلی هستند که ممکن است گریبانگیر شما شوند. بروز این مشکلات در سفرهای خارجی با توجه به ناآشنا بودن مسافر به محیط و شاید زبان آنجا میتواند خیلی نگرانکننده باشد. بیمه ی مسافرتی میتواند راه حل خوبی برای مقابله با این تهدیدها باشد.
بیمه ی مسافرتی چیست؟
بیمه ی مسافرتی از بیمهگزاران در برابر حوادث احتمالی سفر محافظت میکند. این بیمه برای اخذ ویزا از بعضی سفارتخانهها الزامی است و برای سایر سفارتخانهها نیز توصیه میشود. با توجه به اختلاف نرخ ارز در کشور ما و اکثر کشورهای خارجی، هزینههای درمان در این کشورها بسیار گران است. اگر بیمهگزار در صورت بروز حادثه بخواهد هزینه را آزاد پرداخت کند، ممکن است یک سرماخوردگی ساده هزینههای سنگینی را برای وی رقم بزند. مشکل بزرگتر میتواند این باشد که بیمهگزار هزینه ی درمان خود را همراه نداشته باشد!!! تصور کنید چمدان شما که حاوی وسایل ضروری سفر است مفقود شود. مخصوصاً اگر بدون آن وسایل، ادامه ی سفر دشوار باشد. اگر بیمه ی مسافرتی داشته باشید، میتوانید هزینه ی خسارت مفقود شدن بار خود را از بیمه بگیرید. بنابراین رسیدن به این نتیجه چندان دور از ذهن نیست که بیمه ی مسافرتی مزایای زیادی برای بیمهگزاران ایجاد میکند و تهیه کردن آن برای سفرهای خارج از کشور امری حیاتی است.
نحوه پیگیری خسارت معمولاً بدین صورت است که موقع بروز حادثه، بیمهگزار باید با شمارهای که روی بیمهنامه ی مسافرتی خود درج شده است، تماس بگیرد؛ نام، شماره ی بیمهنامه و مدت اعتبار آن را بگوید و حادثه ی اتفاق افتاده را شرح دهد. طبق حادثهای که رخ داده شرکت کمکرسان اقدامات لازم را انجام میدهد.
پوششهای بیمه ی مسافرتی
1-هزینه های پزشکی و بستری در بیمارستان در خارج از کشور
2- جابجایی یا بازگرداندن بیمه گذار به کشور در طول سفر در اثر بروز بیماری یا حادثه
3- پرداخت هزینه های فوری دندانپزشکی
4- بازگشت اعضای بلافصل خانواده )کمتر از 18 سال(همراه بیمه گذار به کشور
5- بازگرداندن جسد متوفی
6- سفر اضطراری یکی از اعضای بلافصل خانواده )عیادت ضروری )
7- بازگشت اضطراری به کشور به دلیل فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده
8- ارسال دارو
9- ارسال پیام ها و اطلاعات مراجع درمانی در مواقع اضطراری
10- حواله تضمینی وجوه نقد
11- حواله وجه نقد
12- فقدان گذرنامه ، گواهینامه رانندگی و شناسنامه در خارج از کشور
13- معاضدت حقوقی
14- جبران خسارت فقدان بار تحویلی به هواپیما
15- یافتن و ارسال بار و ملزومات شخصی
پوششهای بیمه ی مسافرتی غالباً دارای موارد استثنایی هم هستند. این موارد استثنا با اینکه به بیمهگزار خسارت وارد میکند ولی شامل بیمه مسافرتی نمیشود. استثناهای بیمه ی مسافرتی برای شرکتهای بیمه ی مختلف، اختلافات جزئی دارد. موارد زیر تمام استثناهایی است که یک بیمه ی مسافرتی میتواند داشته باشد:
مدت زمان سفر
بسته به مدت زمانی که قصد سفر دارید و میخواهید تحت پوشش بیمه ی مسافرتی باشید، نوع بیمه ی مسافرتی شما فرق دارد. انواع مدت زمانی که معمولاً شرکتها بیمهنامه ی مسافرتی صادر میکنند، بهصورت زیر است:
- یک تا 7 روز
- 8 تا 15 روز
- 16 تا 23 روز
- 24 تا 31 روز
- 32 تا 46 روز
- 46 تا 62 روز
- 63 تا 92 روز
- ششماهه
- یکساله
نکات طلایی
- دربیمه نامه های بلند مدت ) 6 ماهه و یکساله ( شرط حداکثر مدت هر سفر 92 روز می باشد.
- طرح های بیمه ی مسافرتی همان چیزی است که درنهایت باید توسط بیمهگزار انتخاب و خریداری شود که در دو طرح 30 هزار یورو و 50 هزار یورو ارائه میشود .
- پوشش بیمه ی مسافرتی از زمانی که مهر خروج بر پاسپورت بیمهگزار بخورد، شروع میشود. از زمانی که بیمهگزار بیمه ی مسافرتی خود را خریداری میکند تا 6 ماه فرصت دارد تا از کشور خارج شود.
- افرادی که قصد سفر پیوسته بیشتر از سه ماه را دارند میبایست بیمه نامه ی سه ماهه دریافت نمایند و جهت مدت باقیمانده ی سفر (بعد از سه ماه) از بیمه نامه های درمان کشور مربوطه استفاده نمایند.
- در موارد اورژانسی میبایست حداکثر ظرف مدت هفت روز از زمانیکه به پزشک یا بیمارستان مراجعه می نماید، خسارت را به اطلاع مرکز کمک رسان که شماره تلفن مربوطه دربیمه نامه درج گردیده برساند . خسارت هایی که در محل به اطلاع مرکز کمک رسان نرسیده باشد، به هیچ وجه در ایران قابل رسیدگی نخواهد بود.
- پس از خروج بیمه گذار از کشور به هر مقصد و منظور، بیمه نامه به هیچ عنوان باطل و یا مدت آن کاهش نمی یابد.
- در صورت مفقود شدن بیمه نامه یا آسیب و مخدوش شدن آن ، به هیچ عنوان المثنی صادر نمیگردد و بیمه نامه نیز قابل ابطال نمی باشد.
- در زمان اعتبار ویزا، بیمه نامه به هیچ وجه باطل نمی گردد. در صورت عدم خروج از کشور و انقضاء ویزا )با ارائه مستندات( ، بیمه گذار میتواند از تاریخ انقضاء ویزا به مدت یک هفته جهت ابطال بیمه نامه مراجعه نماید.
تهران،امیرآبادخیابان کارگرشمالی،خیابان فرشی مقدم،ساختمان نظام پزشکی طبقه همکف واحدبیمه
تلفن:
021-91016602
021-84138156
021-84138147
bimenoavar.brokerage@gmail.com
کلیه حقوق این سایت متعلق به بیمه نوآور میباشد