عملهای چشم که برای رفع عیوب انکساری چشم شامل دوربینی، نزدیکبینی و آستیگماتیسم انجام میشوند، دارای انواع مختلفی چون لیزیک، لازک و PRK هستند. افرادی که یکی از عیوب ذکر شده را داشته باشند، با تشخیص پزشک متخصص برای انجام عمل جراحی اقدام خواهند کرد. این عملهای جراحی هزینههایی را بهدنبال دارد و بههمیندلیل نیز افراد معمولا از بیمه تکمیلی لیزیک چشم استفاده میکنند. با توجه به اینکه پرداخت هزینه عمل لیزیک چشم با بیمه تکمیلی با هزینه دیگر عملهای چشم متفاوت است، بنابراین باید با پوششهای این نوع عمل بیشتر آشنا شوید. بههمیندلیل در این مقاله به بررسی بهترین بیمه تکمیلی لیزیک میپردازیم.
پوششهای بیمه تکمیلی در شرکتهای بیمهگر با یکدیگر تفاوتهایی دارند و آنها ممکن است تعهدات مختلفی داشته باشند. بیمههای تکمیلی که بهصورت انفرادی یا گروهی ارائه میشوند میتوانند شیوههای درمان برای رفع عیوب انکساری چشم را نیز پوشش دهند. یکی از متداولترین روشهای درمان برای رفع این عیوب انکساری، عمل لیزیک چشم است.
بیمه تکمیلی عمل لیزیک چشم، طرحی جداگانه از بیمه تکمیلی گروهی یا انفرادی نیست و میتواند هزینههای درمان برای کسانی که تحت عمل جراحی لیزیک قرار میگیرند را جبران کند. سطح خدمات و سقف تعهدات در شرکتهای بیمهگر با توجه به پوششهای بیمه تکمیلی که بیمهشده انتخاب کرده، متفاوت خواهد بود. توجه کنید که هزینه عمل لیزیک چشم با بیمه تکمیلی متناسب با تعهدات بیمهنامه پرداخت خواهد شد. بنابراین در زمان خرید بیمه تکمیلی از قرار گرفتن پوشش رفع عیوب انکساری چشم مانند عمل لیزیک، لازک و عینک اطمینان حاصل کنید.
در بیمههای پایه مانند بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت، عمل لیزیک چشم در گروه جراحیهای غیرضروری قرار گرفته و در نتیجه تحت پوشش قرار نمیگیرد. در این نوع بیمههای پایهای، تنها بخشی از هزینههای ویزیت چشمپزشکی و داروهای مربوط به درمان پرداخت خواهند شد. لازم است بدانید که بیمههای پایه، حتی داروهای بعد از انجام عمل لیزیک چشم را نیز پوشش نمیدهند. بنابراین پوششهای این نوع بیمه برای جبران هزینههای عمل لیزیک چشم و درمان مناسب نخواهد بود. توجه کنید که بیمه پایه مانند تامین اجتماعی در برخی موارد خرید عینک را تحت پوشش قرار داده اما در بیمه پایه دیگری مانند بیمه سلامت، حتی خرید عینک نیز تحت پوشش قرار نمیگیرد.
برای اطلاع از پوششهای بیمه تکمیلی برای رفع عیوب انکساری چشم باید بیمهنامه مکمل درمان بررسی شود. در شرح هر کدام از پوششها میتوان مصداق موارد توافقشده بین بیمهگذار و بیمهگر را با جزئیات بررسی کرد. در شرح پوشش رفع عیوب انکساری دو چشم متن زیر آمده است.
جبران هزینههای رفع عیوب انکساری چشم مانند لازک، لیزیک، RK، Phakic و PRK با کارگذاری لنز داخل چشمی یا رینگ قرنیه و هزینه لنز
از همینجا میتوان سطح تعهدات شرکتهای بیمهگر در برابر جبران هزینههای رفع عیوب انکساری چشم را در بیمه تکمیلی لیزیک و دیگر روشهای درمان دید.
نکته مهم در مورد سقف پرداخت هزینه لیزیک با بیمه تکمیلی این است که با وجود تعیین تعرفه توسط وزارت بهداشت برای هزینههای عمل چشم، اما باز هم مبلغ این عمل جراحی در مراکز درمانی دولتی و خصوصی با رقمهای متفاوتی انجام میشود.
در چنین شرایطی، فرانشیز و سقف پرداختی مورد توافق میان بیمهگذار و بیمهگر در بیمهنامه در میزان پرداختی بیمار به مراکز درمانی، تعیینکننده است. شرکتهای بیمهگر بر اساس سیاستهای خود برای تعیین سقف پرداخت خاصی برای پوشش عملهای مختلف چشم اقدام خواهند کرد. اما بهطور کلی، سقف تعهدات شرکتهای بیمهگر بهصورت میانگین بین 2 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان متغیر خواهد بود.
هزینه عمل لیزیک برای یک چشم در مراکز درمانی بخش خصوصی در سال 1402 حدود 4 میلیون و 500 هزار تومان است. البته لازم است به این مبلغ، هزینههای اقامت، انجام آزمایشهای ضروری، داروهای تجویزی و خدمات تشخیصی را نیز اضافه کرد. اگر تمامی این موارد را در کنار هم قرار دهیم، قطعا دریافت بیمه تکمیلی عملهای چشم میتواند درصد قابلتوجهی از هزینههای درمان را پوشش دهد.
در مورد یک عمل مهم مانند لیزیک چشم یا دیگر روشهای درمان برای رفع عیوب انکساری چشم، بیمههای مکمل درمان یا بیمههای تکمیلی شرایط تحت پوشش قرار گرفتن را به مورد زیر منوط کردهاند.
یکی از مواردی که در بیمه تکمیلی برای استفاده از خدمات دیده شده، دوره انتظار است. شرکتهای بیمهگر معمولا یک بازه زمانی انتظار تعیین میکنند که در طی این دوره، بیمهگر تعهدی برای پرداخت هزینههای درمان و غرامت به بیمهگذار نخواهد داشت. اما نکته مهم در مورد بیمه تکمیلی عملهای چشم این است که این نوع بیمه فاقد هرگونه دوره انتظار بوده و بیمار بلافاصله پس از دریافت بیمه تکمیلی میتواند از خدمات آن استفاده کند.
فرانشیز به مفهوم درصدی از هزینههای درمان است که بیمهشده موظف به پرداخت آن خواهد بود. فرانشیز در مورد روشهای مختلف درمانی متفاوت است. فرانشیز بیمه تکمیلی لیزیک برای بیمهگذار معمولا بین 10% تا 15% متغیر بوده و درصد آن به توافق میان شرکت بیمهگر و بیمهگذار بستگی دارد.
برای استفاده از بیمه تکمیلی عملهای چشم، 2 روش کلی وجود دارد که افراد بنابهصلاحدید و شرایط خود میتوانند یکی از آنها را انتخاب کنند. این 2 روش به شرح زیر هستند.
اگر برای درمان عیوب انکساری چشم به یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی خود مراجعه کنید، باید معرفینامه دریافت کنید. یکی از روشهای دریافت معرفینامه، مراجعه به سایت شرکت بیمهگر است. برای دریافت معرفینامه از شرکت بیمهگر خود نیز باید به بخش بیمههای تکمیلی یا مکمل درمان بروید تا از مدارک لازم و شرایط مطلع شوید. مدارک لازم برای دریافت معرفینامه از شرکتهای مختلف بیمهگر معمولا به شرح زیر است.
در برخی موارد ممکن است افراد برای درمان عیوب انکساری چشم به مراکز درمانی خصوصی مراجعه کنند که طرف قرارداد با شرکت بیمهگر نیستند. اگر بیمار ترجیح میدهد از این مراکز خدمات درمانی دریافت کند دیگر نیازی به معرفینامه نیست، چون این مراکز، طرف قرارداد با شرکت بیمهگر نیستند. در چنین شرایطی، بیمار باید کلیه هزینههای درمان را پرداخت کند. سهم بیمهگر از هزینههای درمان در بیمه تکمیلی لیزیک، بعد از تایید و انجام مراحل اداری به بیمهگذار پرداخت خواهد شد. بیمهگذار برای دریافت سهم شرکت بیمهگر باید به سایت شرکت بیمه مورد نظر خود مراجعه کرده و مدارک لازم برای جبران هزینههای عمل چشم را ارائه کند.
با توجه به اینکه شرکتهای بیمهگر متعددی در بیمه تکمیلی انفرادی یا گروهی خود، هزینههای درمان عیوب انکساری چشم را پوشش میدهند، انتخاب برای بیمهگذاران سخت خواهد شد. بیمه نوآور اما به شما پیشنهاد میکند تا در زمان انتخاب شرکت بیمهگر برای دریافت بیمه تکمیلی عملهای چشم موارد زیر را در نظر گرفته و به این سوالات پاسخ دهید.
اکثر شرکتهای بیمهگر مانند بیمه کوثر، سامان، البرز، آسیا، آتیه سازان حافظ و … روشهای درمان عیوب انکساری چشم را تحت پوشش قرار میدهند. تفاوت اصلی در این شرکتهای بیمهگر به موارد زیر برمیگردد.
هزینه عمل لیزیک چشم با بیمه تکمیلی آسیا به پوششهای بیمهای و سقف تعهداتی بستگی دارد که در بیمهنامه ذکر شدهاند. شرکت بیمه آسیا درمان عیوب انکساری چشم، عمل لیزیک، لازک یا اصلاح عیوب انکساری چشم، عمل PRK، اپیلازک یا درمان قرنیه نازک و عمل جراحی فمتو چشم را تحت پوشش قرار میدهد.
هزینه عمل لیزیک چشم با بیمه تکمیلی دانا نیز بسته به درخواست بیمهگذار و توافق با بیمهگر میتواند متفاوت باشد. شرکت بیمه دانا تنها در صورتی هزینههای عمل چشم بیمهشده را پوشش خواهد داد که نقص بینایی هر 2 چشم فرد، 4 دیوپتر باشد.
هزینه عمل لیزیک با بیمه آتیه سازان حافظ با توجه به مواردی که تحت پوشش قرار گرفتهاند، پرداخت خواهد شد. بیمه آتیه سازان حافظ با توجه به طرحهای انتخابی توسط بیمهگذار میتواند هزینه عملهای درمانی چشم را تحت شرایط ویژه پوشش دهد.
هزینه عمل لیزیک چشم با بیمه تکمیلی کوثر شامل پوشش اصلاح و درمان عیوب انکساری چشم، عمل لازک، PRK و … میشوند. هزینه فرانشیز در بیمه تکمیلی لیزیک چشم بیمه کوثر، 10% است.
لیزیک چشم با استفاده از بیمه البرز نیز مانند دیگر شرکتهای بیمهگری که بررسی شدند به فرانشیز و سقف تعهدات بستگی دارد. سقف تعهدات شرکت بیمه البرز در بیمه تکمیلی عملهای چشم بین 2 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان است.
تهران،امیرآبادخیابان کارگرشمالی،خیابان فرشی مقدم،ساختمان نظام پزشکی طبقه همکف واحدبیمه
تلفن:
021-91016602
021-84138156
021-84138147
bimenoavar.brokerage@gmail.com
کلیه حقوق این سایت متعلق به بیمه نوآور میباشد